Ανταποκρινόμενος από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα της ΕΘ.Ε.Α.Σ. ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Κρέατος Ελευθέρας Βοσκής «Ελληνικός Μόσχος», έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του προς τους πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο (16/09) ο ως άνω Συνεταιρισμός απέστειλε το πρώτο φορτίο με κριθάρι στις περιοχές, Αμπελώνα και Φαρκαδόνα, συνδράμοντας στη βοήθεια των πληγέντων.

Υπενθυμίζουμε, πως στο εν λόγω κάλεσμα της ΕΘ.Ε.Α.Σ., που προσπαθεί έμπρακτα να σταθεί στο πλευρό των αγροτών και των Αγροτικών Συνεταιρισμών, οι οποίοι εδώ και μέρες βρίσκονται αντιμέτωποι με μία δύσκολη και πρωτοφανή κατάσταση, ανταποκρίθηκαν θετικά μεταξύ άλλων η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ημαθίας, ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων, η ΕΑΣ Νάξου, προκειμένου ο θεσσαλικός κάμπος να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις του.

Σε μία δύσκολη χρονικά συγκυρία, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως η συνεργατικότητα λειτούργησε καθοριστικά για την αντιμετώπιση των πρωτοφανών πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

top