Σεμινάρια Φυσικών Καλλυντικών 2018

Το Νέο πρόγραμμα Αγροτικών Ευκαιριών® καλύπτει ολόκληρο το φάσμα Αγροτικής Δραστηριότητας, από την Καλλιέργεια Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, την Απόσταξη Αρωματικών φυτών.

Με πλήρη Υποστήριξη και αποστακτήρες Ερασιτεχνικής και Επαγγελματικής χρήσης και στην συνέχεια με ένα πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης παρασκευής Κηραλοιφών ( για μελισσοκόμους) και Φυσικών Καλλυντικών.

Τα σεμινάρια γίνονται σε Ιδιοκτήτες Εγκαταστάσεις των κεντρικών μας γραφείων, δίπλα στην Πλατεία Βικτορίας  200 μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ!

Προσφέρουμε Γαλλικό καφέ, αναψυκτικά, χυμούς και πλούσιο Μπούφε!

Ο χώρος ΔΕΝ είναι μεγάλος και ο μέγιστος αριθμός ΔΕΝ ξεπερνά τα 15 άτομα.

Αρκετοί είναι συμμετοχές που έχουν έρθει και σε προηγούμενο σεμινάριο και θέλουν να έχουν μια Ολοκληρωμένη άποψη πάνω σε αυτό που σχεδιάζουν να κάνουν, και αρκετοί συστημένοι από προηγούμενους που είχαν έρθει στο Σεμινάριο μας.

Και το κυριότερο Υπάρχει Υποστήριξη και Μετά το Σεμινάριο ( σε Επιδοτήσεις, η στην Δημιουργία Νόμιμης μονάδας παραγωγής Φυσικών Καλλυντικών)!


Η Εγγραφή γίνεται αυτόματα στο Μπλε κουμπί που γραφεί « On Line! » εγγραφή.


Ως επαγγελματική δραστηριότητα έχουμε από το 1987! Και έχουμε εμπειρία στον χώρο της Εκπαίδευσης πάνω από 16 χρόνια (με Αγροτικά θέματα) και έχουμε τον δικό μας server και Εκπαιδευτική πλατφόρμα (είναι σαν το Skype) και μπορείτε να το δείτε σε πραγματικό χρόνο και να γράφετε τις απορίες σας ( Chat ) και να ακούτε ζωντανά την απάντηση.

ΔΕΝ χρειάζεστε να εγκαταστήσετε κανένα πρόγραμμα! Όλα είναι έτοιμα!

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε και φυσικά αν συμμετέχετε από PC, Lap Top ( Windows) αλλά και με Tablet!

Αν κάτι γίνει στην γραμμή σας έχουμε «γράψει» το προηγούμενο Ίδιο σεμινάριο σε Video και μπορούμε να σας το στείλουμε να το δείτε με την ησυχία σας!  Αρκεί να έχετε Gmail.

Χωρίς κανένα πρόβλημα!

 Επίσης σας στέλνουμε δύο Δωρεάν προγράμματα και μπορείτε την ώρα που το παρακολουθείτε ζωντανά να το γράψετε σε Video στον δίσκο του Υπολογιστή σας! 

Και το Καλύτερο! Για κάθε επόμενο Σεμινάριο που θα θελήσετε να δείτε μέσω webinar το κόστος κατεβαίνει στα 50 ευρώ! + ΦΠΑ.

Τα Σεμινάρια Αγροτικών Ευκαιριών καλύπτουν  ένα μεγάλο θεματολόγιο των Φυσικών και Βιολογικών και Φυσικών Καλλυντικών ( ΔΕΝ πουλάμε αρώματα και έλαια! Προσφέρουμε μόνο Γνώση) !  και πολλές πρωτότυπες Συνταγές! 

Δείτε αναλυτικά το ημερολόγιο πρόγραμμα Καλλυντικών

 

Καλλυντικά Πρόγραμμα 2018

Back to Top