Δευτέρα, 11 Μάρτιος 2019 11:21

Αγγελία για Γεωπόνους με Msc ή PhD

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αγγελία Αναζήτησης Γεωπόνου για Εκπαίδευση και Υποστήριξη projects ( 15.9.2019 ).

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες μια εταιρία Leader στον τομές της Εκπαίδευσης αναζητά για το τμήμα Level II Γεωπόνους Φυτικής, Ζωικής Παραγωγής με Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό σε Ελληνόφωνο ή Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο και με σχετική εμπειρία στο Γνωστικό αντικείμενο του, για σεμινάρια – εξειδικευμένα -  Εκπαίδευση σε Πτυχιούχους Γεωπόνους.


Στόχος είναι η ενημέρωση στις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες προς όφελος των Ελλήνων γεωπόνων.


Ιδιαίτερα θα θέλαμε και Βιογραφικά

– για ένα νέο project -

από γεωπόνους με σπουδές σε Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο

( MSci, or PhD).

Παρακαλούμε στείλτε μας το Βιογραφικό σας και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας παρέχουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες ανά project, στο E-mail : Γεωπόνοι - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Σχετικά Σεμινάρια Για Γεωπόνους δείτε εδώ : 

Σεμινάρια – Ενημέρωση για Γεωπόνους

 


 

Καριέρα στις Αγροτικές Ευκαιρίες®

Πάντα αναζητάμε δημιουργικά ταλέντα να ενταθούν σε μια δημιουργική ομάδα.

Ποιοι είμαστε;

Υπάρχουμε από το 1987 ! Leader στην Εκπαίδευση, υποστήριξη και ανάπτυξη στον τομέα της Αγροδιατροφικής.

Τι κάνουμε;

Προσφέρουμε μια σειρά Σεμιναρίων, αρχικής ένταξης στον τομέα της παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας ( Εξαγωγής ) αγροτικών προϊόντων. Αλλά και ένταξη υποψηφίων δικαιούχων σε επιδοτούμενα σχετικά προγράμματα χρηματοδότησης, επιδότησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με συμβούλους Γεωπόνους, Οικονομολόγους, Marketing.

Γιατί να έρθεις στην ομάδα μας ;

To  Brand name Αγροτικές Ευκαιρίες είναι σημαντικό βήμα για την αγορά εργασίας, προσφέρουμε ελεύθερο ωράριο, και καλές αποδοχές. Είμαστε οι καλύτεροι και αναζητάμε μόνο τους καλύτερους. Αν λειτουργείς out of the Box, είσαι Πτυχιούχος Α.Ε.Ι. με πολύ καλές σπουδές αλλά και σχετική εμπειρία,  είμαστε στην διάθεση να σε γνωρίσουμε.

Διαβάστηκε 1090 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019 10:06
Back to Top