Κυριακή, 24 Μάρτιος 2019 14:09

Αγγελία για γεωπόνο με Θέμα Ελιά - Λάδι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αναζητάμε για την εκπαιδευτική περίοδο 2020 – 2021 Εξειδικευμένο Γεωπόνο ( Α.Ε.Ι. Msc ή PhD ) με γνωστικό αντικείμενο Ελιά – Λάδι. 

Position Open ( 15.11.2019 ) Να μπορεί να δημιουργήσει και να οργανώσει σειρά εκπαιδευτικών κύκλων με βάση την Μοντέρνα Καλλιέργεια Ελιάς αλλά και την ποιοτική παραγωγή αξιόλογου Ελαιολάδου προς Εξαγωγή.


Εκτός από τα τυπικά προσόντα και την απαραίτητη εμπειρία μας ενδιαφέρει και η Ικανότητα Διδασκαλίας – μεταδοτικότητας - και οργάνωσης της εκπαιδευτικής του ύλης.


Στόχος είναι η Εκπαίδευση αλλά και αρωγή σε Επαγγελματίες Καλλιεργητές Ελιάς πάνω στα σχετικά Θέματα που αναφέραμε.

Τόπος Κατοικίας :  Αττική.

Ώρες εργασία απογεύματα  5  – 9 μ.μ.

Αμοιβή :  ωρομίσθια + Ασφάλιση ( ΙΚΑ ).

Ημερομηνία Αγγελίας :  26-3-2019

Αναμένουμε τα Βιογραφικά σας εδώ : Γεωπόνοι - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Καριέρα στις Αγροτικές Ευκαιρίες®

Πάντα αναζητάμε δημιουργικά ταλέντα να ενταθούν σε μια δημιουργική ομάδα.

Ποιοι είμαστε;

Υπάρχουμε από το 1987 ! Leader στην Εκπαίδευση, υποστήριξη και ανάπτυξη στον τομέα της Αγροδιατροφικής.

Τι κάνουμε;

Προσφέρουμε μια σειρά Σεμιναρίων, αρχικής ένταξης στον τομέα της παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας ( Εξαγωγής ) αγροτικών προϊόντων. Αλλά και ένταξη υποψηφίων δικαιούχων σε επιδοτούμενα σχετικά προγράμματα χρηματοδότησης, επιδότησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με συμβούλους Γεωπόνους, Οικονομολόγους, Marketing.

Γιατί να έρθεις στην ομάδα μας ;

To  Brand name Αγροτικές Ευκαιρίες είναι σημαντικό βήμα για την αγορά εργασίας, προσφέρουμε ελεύθερο ωράριο, και καλές αποδοχές. Είμαστε οι καλύτεροι και αναζητάμε μόνο τους καλύτερους. Αν λειτουργείς out of the Box, είσαι Πτυχιούχος Α.Ε.Ι. με πολύ καλές σπουδές αλλά και σχετική εμπειρία,  είμαστε στην διάθεση να σε γνωρίσουμε.

 

Διαβάστηκε 982 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019 10:02
Back to Top