Επιδοτήσεις

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ημέρες πληρωμών θα είναι οι επόμενες για χιλιάδες αγρότες σε όλη τη χώρα.

Ευκαιρία σε χιλιάδες νέους αγρότες για να αναπτύξουν τη δική τους γεωργική μονάδα παραγωγής δίνει το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που βρίσκεται προ των πυλών. 

Επιδοτήσειςχρηματοδοτήσεις σε μικρές Νέες Επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν ξεκίνημα ή να εκσυγχρονίσουν τις ήδη υφιστάμενες που δραστηριοποιούνται στον Αγροτουρισμό, την οικοτεχνία, τη βιοτεχνία και τις υπηρεσίες στις αγροτικές περιοχές της χώρας θα χρηματοδοτεί το νέο Leader που ανοίγει μέσα στο α’ εξάμηνο του 2016

Κυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 09:36

Νέο ΕΣΠΑ 2016 με προκαταβολή ύψους έως 40%

Ευχάριστα τα νέα για όσους έχουν ενταχθεί σε επιδοτούμενα χρηματοδοτικά προγράμματα του Νέου ΕΣΠΑ 2016.

Δωρεάν οικονομική κάλυψη για λειτουργικά έξοδα, εξοπλισμό και προσλήψεις ύψους 5.000 έως 60.000 ευρώ με κοινοτικές ενισχύσεις για νέες επιχειρήσεις φέρνουν δύο προγράμματα του ΕΣΠΑ. 

Ξεκινά το Νέο Πρόγραμμα χρηματοδότησης – επιδότησης ΕΣΠΑ.

Με 11 μήνες καθυστέρηση -αλλά τελικά από 1η Νοεμβρίου 2015- αναμένεται να ξεκινήσει η υλοποίηση των τεσσάρων προγραμμάτων για του ΕΣΠΑ 2014-2020, όπως επιβεβαιώνει ο αρμόδιος υφυπουργός για το ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος μίλησε στο newsbeast.gr. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(20 ψήφοι)

επιδότηση-καφέ

Με ποσοστά κοινοτικής χρηματοδότησης - επιδότηση - από 40% έως 60% ενισχύονται κάτοικοι της επαρχίας για το άνοιγμα ή την ανακαίνιση μικρών εμπορικών καταστημάτων αλλά και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(16 ψήφοι)

επιδότηση-μαρμελάδας

Δράσεις που ενισχύουν την μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων.

Κοινοτικές ενισχύσεις που κυμαίνονται από 50% έως 60% για την ίδρυση νέων, αλλά και τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων μικρών μονάδων μεταποίησης 11 κτηνοτροφικών και γεωργικών προϊόντων μπορούν να εκμεταλλευτούν πολίτες αλλά και επιχειρήσεις. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(14 ψήφοι)

επιδότηση-για-νέους-επιστήμονες

Στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) και η ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ έχουν προχωρήσει στην προδημοσίευση έξι δράσεων με συνολική προβλεπόμενη δημόσια δαπάνη 123.000.000 ευρώ. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(20 ψήφοι)

 ΕΣΠΑ-2015-Επιδότηση

«Επιχειρηματική Ευκαιρία» και «Επιχειρούμε Δυναμικά»

Πενήντα επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες ενισχύονται (νέα επιδότηση 2015) μέσα από το νέο ΕΣΠΑ. Τα ποσοστά επιδότησης για όσους ασχολούνται σε αυτούς τους κλάδους ή θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση κυμαίνονται από 40% έως και 100% επί των επενδυτικών τους σχεδίων. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

Νέο-έτος-2015

Είναι κοινά αποδεκτό ότι τα προγράμματα του Νέου ΕΣΠΑ μπορούν να δημιουργήσουν την δυναμική για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας – πανελλαδικά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

Επιδότηση-2015

Το Υπουργείο Ανάπτυξης, μέσα στις επόμενες μέρες θα προδημοσιεύσει νέο πρόγραμμα επιδότησης  που θα αφορά στην ίδρυση νέων επιχειρήσεων με 100% επιχορήγηση από ανέργους ηλικίας 18-64 ετών με συνολικό προϋπολογισμό 50 εκ ευρώ και θα παρέχει επιδότηση έως 40.000 ευρώ για τα λειτουργικά έξοδα της νέας επιχείρησης αλλά και για την πρόσληψη ενός υπαλλήλου. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

επιδότηση-2014

Νέες επιδοτήσεις συνολικού ύψους 198 εκατ. ευρώ για την ενίσχυσηυφιστάμενων και καινούργιωνμικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανέργων που θέλουν να κάνουν τη δική τους εταιρεία καθώς και νέων επιστημόνων, αλλά και χρηματοδοτήσεις για την ανάπτυξη της έρευνας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας σε μεταποιητικές μονάδες, ανοίγουν τον επόμενο μήνα (Δεκέμβριο).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

νέα-επιχείρηση

Μια νέα διευκόλυνση για άμεση ίδρυση μιας επιχείρησης.

Καταργείται η υποχρέωση έκδοσης άδειας λειτουργίας για 103 οικονομικές δραστηριότητες, στις οποίες εντάσσονται 897 επαγγέλματα (ΚΑΔ).

Κυριακή, 16 Νοέμβριος 2014 09:31

Νέα επιδότηση 2015 για νεοφυείς επιχειρήσεις

Γράφτηκε από τον

Στάρταπ

Νέα ευκαιρία χρηματοδότησης θα έχουν τόσο οι νεοφυείς επιχειρήσεις οι λεγόμενες και startups, όσο και επιχειρήσεις σε λειτουργία με κονδύλια που ανέρχονται σε 100 εκατ. ευρώ. Σε κάθε ένα από τα δύο προγράμματα θα διατεθούν χρηματοδοτήσεις ύψους 50 εκατ. ευρώ. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(33 ψήφοι)

επιδότηση-Leader

Μια σημαντική ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές που σκοπό δεν έχει όπως τα παλαιότερα προγράμματα επιδότησης την συγκράτηση του τοπικού πληθυσμού αλλά κυρίως το κίνητρο και την υποστήριξη σε νέους που θα ήθελαν να φύγουν οριστικά από τα μεγάλα αστικά κέντρα που μαστίζονται από την ανεργία και να πάνε να εγκατασταθούν στα χωριά τους δημιουργώντας την δική τους βιώσιμη μικρή οικοτεχνία ή επιχείρηση, δίνοντας πνοή και ελπίδα στην τοπική κοινωνία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

λεφτά-με-ΕΣΠΑ

Το 2014 σιγά σιγά τελειώνει, αλλά οι επιδοτήσεις συνεχίζουν να είναι παρούσες, και αυτό αποτελεί ίσος μια λύση ρευστότητας στην Ελληνική χειμαζόμενη οικονομία. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

κινσεπ

Επιδότηση 3.000 ευρώ σε 6.489 ανέργους για να δημιουργήσουν τη δική τους Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) προσφέρει νέο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας που ανακοινώθηκε αρχές Οκτωβρίου 2014.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

νέα-επιχείρηση

Με  ένα απλό  «κλικ» του ποντικιού του ηλεκτρονικού υπολογιστή όλοι θα μπορούν σταδιακά από τον Νοέμβριο του 2014 να ιδρύουν την  επιχείρηση που επιθυμούν. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Άγιος-Βασίλης

Καλά τα νέα για τα φετινά Χριστούγεννα!

Η αγορά έχει «στεγνώσει» από μετρητά, και οι επενδυτές από το εξωτερικό ακόμα αναζητούν τον χάρτη προς την Ελλάδα! 

Back to Top