Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

σεμινάριο-βιολογική-μελισσοκομίας

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εσάς που θέλετε άμεσα!  να ασχοληθείτε με την μελισσοκομία (για Χόμπι) και για να έχετε το Δικό σας μέλι! σε 3 μέρες... και με πρακτική!!! 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

 

Δείτε σε ένα δημιουργικό απόγευμα τα πάντα! για την κατασκευή των δικών σας Φυσικών Κηραλοιφών.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Σε δύο δημιουργικές μέρες με Γεωπόνο (Εξειδικευμένο στην Επιστήμη τροφίμων μέλι,  Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών) και σε ειδικούς του marketing Εξαγωγών με πολύχρονη πείρα!, μαθαίνουμε με απλό και περιγραφικό τρόπο (παραδείγματα) την διαδικασία, συσκευασία, μικρής μονάδας πιστοποίησης, και Εξαγωγής του μελιού μας στο εξωτερικό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες®  για το έτος 2019 - 2020  και μετά από μεγάλη εμπειρία στο χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων,  οργανώνουν τα Νέα και πρωτοποριακά σεμινάρια που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις μια και εσείς το ζητήσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το Νέο! Σεμινάριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας ( 2020)  απευθύνεται σε ανθρώπους που αποφάσισαν να φύγουν απο την πόλη δεν έχουν δική τους γη και θέλουν να έχουν επαρκές εισόδημα απο την μελισσοκομία
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Το σεμινάριο αυτό, απευθύνεται σε αρχάριους που θέλουν να γνωρίσουν την μέλισσα και την μελισσοκομική τέχνη είτε από προσωπικό ενδιαφέρον, είτε επειδή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά.
Κυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 10:15

Βιολογική Μελισσοκομία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

βιολογικό-μέλι-σεμινάριο

Σε 2 απογεύματα όλα τα μυστικά για μια επιτυχημένη βιολογική μελισσοκομία, ιδανικό για νέους που θέλουν να ξεκινήσουν, αλλά και για ήδη Επαγγελματίες μελισσοκόμους, ως πρόσθετη εναλλακτική μελισσοκομική πρακτική και παραγωγή του δικού τους πιστοποιημένου Βιολογικά  μελιού. 

Back to Top