Κάντε μόνοι σας Εξαγωγές Τροφίμων και με την βοήθεια του Ιντερνέτ

Είναι δομημένο και Ιδιαίτερα ενημερωμένο και απόλυτα προσαρμοσμένο ( και οικονομικό) για Αγρότες μικρούς μεταποιητές - βιοτέχνες και εμπόρους που παράγουν τρόφιμα.

Είναι Ιδανικό για Νέους Αγρότες, Μικρούς παραγωγούς τροφίμων και Νέους μικρούς εμπόρους που θα ήθελαν να διαθέσουν τα προϊόντα τους στην ελληνική ή την Διεθνή αγορά με την Βοήθεια του Internet απλά και Κατανοητά!


Θέματα

1 Μέρα: 

Χρήση όλων των δωρεάν εργαλείων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να στοχοποιήσουμε το διαφημιστικό κοινό.

 

Ποιό είναι το μεγαλύτερο μυστικό; των διαδικτυακών πωλήσεων και πως πολύ απλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας.

 

Πως θα κάνετε το προϊόν σας αναγκαίο για τον καταναλωτή.

 

Πως να πληρώνετε ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ πενταροδεκάρες! για διαφήμιση στο Google όσο μεγάλος και αν είναι ο ανταγωνισμός.

 

Η πρώτη μέρα περιλαμβάνει όλη την εργαλειοθήκη του Google και βασική εισαγωγή στο Adwords, επίσης σας δείχνουμε

 

κάποια τρικ που κάνουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ και χρησιμοποιούνται με επιτυχία εδώ και χρόνια. 

 

Εισαγωγή και Δυνατότητες διαφημίσεων στο Facebook και Instagram.


 2 Μέρα:

 

Τα Μυστικά του Internet - Τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία μάρκετινγκ - Απίστευτα

 

Σας δείχνουμε πως να φτιάξετε μια ΑΚΡΩΣ επαγγελματική ιστοσελίδα  μόνοι σας! με μηδενικό κόστος [κάτω των 100 ευρώ] που συμπεριλαμβάνει τα πάντα [server, e-shop, gallery, mobile optimized, κλπ]

 

Σας δείχνουμε πως να μετατρέψετε άγνωστους χρήστες του ίντερνετ σε φανατικούς πελάτες σας

 

Συνοπτικά: Facebook, Twitter, Linkedin [Πως να επιλέξετε τι είναι καλύτερο για εσάς και πως να χρησιμοποιήσετε κάποια μάρκετινγκ τρικ για να ξεχωρίσετε] 

"Τα social media είναι ένα σεμινάριο απο μόνα τους το καθένα από αυτά, στο συγκεκριμένο σεμινάριο απλά παρουσιάζουμε κάποιες απλές και πολύ έξυπνες τακτικές χρήσης αυτών που δουλεύουν με επιτυχία την παρούσα στιγμή" 

και τέλος παρουσίαση του Νέου εκπαιδευτικού προγράμματος μετά το Σεμινάριο για Level I και Level II.

 


 

 


 Πότε θα διεξαχθεί;

Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020.

Που θα γίνει;

Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα δίπλα στην πλατεία Βικτώριας Αθήνα, (100 μέτρα από τον σταθμό Η.Σ.Α.Π.) 3ης Σεπτεμβρίου 132, 4ος όροφος, και για εκτός Αττικής υπάρχει και η δυνατότητα μέσω Internet με δική μας πλατφόρμα εκπαίδευσης (Webinar).

Τι ώρα θα γίνει;

 θα Ξεκινάει κάθε μέρα στις 5.00 μέχρι τις 9.00 μ.μ.


 Κόστος;

120 ευρώ για την Α και Β μέρα.  Για συμμετοχή με Φυσική Παρουσία σας στην αίθουσα. ( ελάχιστες αριθμημένες θέσεις λόγω Νέων μέτρων ασφαλείας ).

Και με Online παρακολούθηση μέσω webinar,

σε πραγματικό χρόνο και με πλήρη συμμετοχή σας και υποστήριξη 

Κόστος;

80 με Φ.Π.Α

Κάντε Online Εγγραφή και επιλέξτε ως Σεμινάριο : Internet Export.Βεβαίωση παρακολούθησης και υποστήριξη μετά το σεμινάριο με Export Support υπηρεσίες για τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά βάση των αναγκών αλλά και των δυνατοτήτων υλοποίησης μόλις έχουν έτοιμη τo επιχειρηματικό σχέδιο τους ( B2B).


 

Τηλέφωνο  γραμματείας  Εγγραφής: 210 - 27.56.535

ώρες: 9:00 έως 20:00 καθημερινά.

Γραμματεία για σεμινάριο με θέμα :  Export Marketing 

ή με ένα E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 


 

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες® έχουν εδώ και χρόνια την τεχνική ικανότητα να διεξάγουν τα σεμινάρια την ίδια μέρα και ώρα, σε πραγματικό χρόνο με Internet και με ειδική εκπαιδευτική πλατφόρμα (Webinar), με δικό μας Server!

 

Αυτό δίνει την δυνατότητα να το παρακολουθήσει κανείς και εκτός Αττικής, (και στο εξωτερικό) και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού του, ποιο οικονομικά, παρέα και με φίλους, και να το "γράψει" και στον υπολογιστή του (με Video - Δωρεάν) και να το ξαναδεί όποτε θέλει, συμμετέχοντας ζωντανά! με ερωτήσεις και απορίες !!! ( Chat) μαζί με τα αρχεία, την ύλη, σημειώσεις! (υπάρχει ειδικός χειρίστης του Server, μόνο για αυτή την λειτουργία E-Learning )!

Δείτε την εκπαιδευτική πλατφόρμα εδώ: 

webconference κανάλι της εταιρίας Αγροτικές Ευκαιρίες®

 

 

 

Όσοι έχουν παρακολουθήσει κάποιο Σεμινάριο μας μπορούν Μετά το σεμινάριο Δωρεάν να έρθουν στα γραφεία μας για να συζητήσουμε από κοντά για την Υλοποίηση της Ιδέας τους! και να λάβουν σχετική Αναλυτική Οικονομική προσφορά των  υπηρεσιών μας.

 

 

Αγροτικές Ευκαιρίες – Internet marketing 2020

πρόγραμμα όλων των Σεμιναρίων Αγροτικών Ευκαιριών 

Διαβάστηκε 824 φορές

Back to Top