Σεμινάρια - Πρόγραμμα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(62 ψήφοι)

 Σεμινάρια αγροτικών ευκαιριών

Αγροτικές Ευκαιρίες © – Πρόγραμμα Σεμιναρίων   

Κάντε κλικ σε κάθε ημερομηνία για να σας εμφανίσει το αντίστοιχο σεμινάριο με τα Θέματα. 

Τετάρτη, 19 Νοέμβριος 2014 09:41

Εξαγωγή Ελαιολάδου σε 3 μέρες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(122 ψήφοι)

 

σεμινάριο-εξαγωγής-λαδιού

Το Νέο, σεμινάριο  Εξαγωγή λαδιού  δείχνει με απλό - πρακτικό και κατανοητό τρόπο και με την βοήθεια του Internet, βήμα βήμα την διαδικασία για να κάνετε άμεσα και μόνοι σας, την πρώτη έστω αρχική εξαγωγή του δικού σας ελαιολάδου ή ως μεσάζοντας σε χώρα που σας συμφέρει!  Ξεκινώντας από την γνωριμία με το προϊόν μέχρι την τυποποίηση και Εξαγωγή. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

 

Δείτε τα πάντα! για το πως μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας Πτηνοτροφική - σύγχρονη - μικρή Μικρή μονάδα, και για Αυγά και κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής (και για Βιολογικά).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(28 ψήφοι)

Δείτε τα πάντα! για το πως μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας Κτηνοτροφική - σύγχρονη Μικρή μονάδα. Επαγγελματικό! όλες οι Νέες Επιδοτήσεις, δικαιώματα για το 2017. Σεμινάριο για Υποψήφιους Κτηνοτρόφους Αιγοπροβάτων.

 

Δείτε σε δύο απογεύματα τα Πάντα! για την Ορθή Καλλιέργεια της Ελιάς και την δυνατότητα κατασκευή μικρής μονάδας μεταποίησης (βιοτεχνίας ή Οικοτεχνίας) για Ελιές και Ελαιόλαδο!  

 Μαρμελάδα-μύρτιλλο

Δείτε σε δύο απογεύματα τα πάντα! για την κατασκευή μικρής μονάδας μεταποίησης τροφίμων (βιοτεχνίας ή Οικοτεχνίας - όλες οι Νέες Επιδοτήσεις για το 2017).  

Παρασκευή, 01 Μάιος 2015 08:56

Σεμινάριο Τυροκομίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(74 ψήφοι)

φέτα-σεμινάριο

Όλη η διαδικασία δημιουργίας μιας Μικρής Νόμιμης Τυροκομικής μονάδας (κόστος, άδειες, διαδικασίες έναρξης, Ευκαιρίες, ΕπιδοτήσειςHACCP, ISO, συνταγές).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(20 ψήφοι)

σεμινάριο γκότζι μπέρι

Νέες Εναλλακτικές Καλλιεργείς παραγωγή, μεταποίηση, διάθεση,  κέρδος με λίγα στρέμματα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους αναζητούν τρόπους να παράξουν τα δικά τους οικολογικά λαχανικά. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(28 ψήφοι)

σεμινάριο-αρωματικών-φαρμακευτικών-φυτών
Σεμινάριο για την καλλιέργεια, συσκευασία και διάθεση των Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών.

Σάββατο, 14 Φεβρουάριος 2015 12:27

Σεμινάριο Υδροπονίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(50 ψήφοι)

σεμινάριο-υδροπονίας-ντομάτες

Δείτε σε 2 απογεύματα, όλες τις πρόσφατες εξελίξεις για να κατασκευάσετε την δική σας Υδροπονική καλλιέργεια. 

συσκευή Κλεβενκερ

Και μετά την καλλιέργεια τι ευκαιρίες υπάρχουν; πως μπορώ να αυξήσω το περιθώριο του κέρδους μου; τελικά είναι εύκολο; και που τα πουλάω μετά; Τι άδειες απαιτούνται; Αυτές και πολλές απορίες θα απαντηθούν σε ένα σεμινάριο 2 ημερών.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(56 ψήφοι)

 aloe

Μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της Επαγγελματικής Καλλιέργειας Aloe Vera από τη διαδικασία πριν την καλλιέργεια, (είναι κατάλληλο το κτήμα μου;) έως την Μεταποίηση και Διάθεση.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(62 ψήφοι)

 

Μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της Επαγγελματικής Καλλιέργειας του Φραγκόσυκου από τη διαδικασία πριν την καλλιέργεια, (είναι κατάλληλο το κτήμα μου;) έως την Μεταποίηση και Πώληση.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(15 ψήφοι)

seminario exagoges

 

Το Νέο,  σεμινάριο Export Leaders 3 μέρες! ( Επαγγελματικό) δείχνει με απλό και κατανοητό τρόπο και με την βοήθεια του Internet, βήμα- βήμα την διαδικασία για να κάνετε άμεσα και μόνοι σας, την πρώτη εξαγωγή σε χώρα που σας συμφέρει! σε όποιο  Προϊόν έχετε ή αντιπροσωπεύετε ! 

   σεμινάριο για μανιτάρια

Μάθε τα πάντα για τα μανιτάρια!

Τα μανιτάρια ήταν πάντοτε ένα ξεχωριστό κομμάτι της ανθρώπινης διατροφής. Αυτός είναι και ο λόγος που εκτός από την συλλογή τους από τα δάση έχουμε πλέον και ειδικές καλλιέργειες. Μάλιστα η καλλιέργεια μανιταριών είναι μια Νέα και ανερχόμενη Καλλιέργεια στην Ελλάδα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(52 ψήφοι)

Σεμινάριο-συσκευασίας-και-εξαγωγής-μελιού

Σε δύο δημιουργικές μέρες με Γεωπόνο (Εξειδικευμένο στην Επιστήμη τροφίμων μέλι,  Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών) και σε ειδικούς του marketing Εξαγωγών με πολύχρονη πείρα!, μαθαίνουμε με απλό και περιγραφικό τρόπο (παραδείγματα) την διαδικασία, συσκευασία, μικρής μονάδας πιστοποίησης, και Εξαγωγής του μελιού μας στο εξωτερικό (Συμβατικό και Βιολογικό μέλι και Raw Honey).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

 

Σε δύο δημιουργικές μέρες με Γεωπόνο (Εξειδικευμένο στην Επιστήμη τροφίμων Γ.Π.Α.) και σε ειδικούς του marketing Εξαγωγών με πολύχρονη πείρα!, μαθαίνουμε με απλό και περιγραφικό τρόπο (παραδείγματα) την διαδικασία, συσκευασία, μικρής μονάδας πιστοποίησης, και Εξαγωγής των Σαλιγκαριών μας στο εξωτερικό ( Ε.Ε και εκτός).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

 

Σε δύο δημιουργικές μέρες με ειδικούς του marketing Εξαγωγών με πολύχρονη πείρα!, μαθαίνουμε με απλό και περιγραφικό τρόπο (παραδείγματα) την διαδικασία, συσκευασία, χωρίς να έχετε την Δική σας Βιοτεχνία και  Εξαγωγής των Παραδοσιακών Ελληνικών τροφίμων μας στο εξωτερικό ( Ε.Ε και εκτός).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Επαγγελματική ενημέρωση και εκπαίδευση  για εφαρμογή του προτύπου HACCP για Μικρές Επιχειρήσεις τροφίμων.

Back to Top