Σεμινάρια - Πρόγραμμα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Επαγγελματική ενημέρωση και εκπαίδευση  για εφαρμογή του προτύπου HACCP για Μικρές Επιχειρήσεις τροφίμων.

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 13:04

Μαρμελάδα Οικοτεχνίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Το Σεμινάριο αφορά όσους θα ήθελαν να κάνουν την Δική τους Οικοτεχνία παρασκευής Μαρμελάδας και συναφών ειδών και να τα πουλήσουν Νόμιμα, με την Δική τους φίρμα! 

Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 06:06

Λιαστές Τομάτες – Τοματοπολτός

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

Το Σεμινάριο αφορά όσους θα ήθελαν να κάνουν την Δική τους Οικοτεχνία παρασκευής Λιαστές Ντομάτες και Τοματοπολτός και συναφών ειδών και να τα πουλήσουν Νόμιμα, με την Δική τους φίρμα! 

Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 07:06

Πολυλειτουργικά Αγροκτήματα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

Το Ιδανικό Επαγγελματικό Σεμινάριο που με Απλό και Κατανοητό τρόπο αναλύει τον τρόπο ίδρυσης και λειτουργίας των Πολυλειτουργικών Αγροκτημάτων.                 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

Το ιδανικό σεμινάριο δύο ημερών  για την Επαγγελματική Αμπελουργία ( Μοντέρνα και Βιολογική ) και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει με απλό και κατανοητό τρόπο.                

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

Το ιδανικό σεμινάριο δύο ημερών  για την Δημιουργία ενός μικρού Επαγγελματικού Εργαστηρίου Παραδοσιακών Ζυμαρικών και συναφών προϊόντων, και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει με Απλό και Κατανοητό τρόπο.                

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

Αναλυτικά οι προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργία μιας Κοιν.Σ.Επ. του τομέα τροφίμων, και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει με Απλό και Κατανοητό τρόπο.                

Back to Top