Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2016 10:29

Σεμινάριο Καλλιέργειας Τροφίμων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Άμεση απορρόφηση της παραγωγής μια και είναι τρόφιμα! Με ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση! Επαγγελματικό σεμινάριο για καλλιέργειες με άμεσο κέρδος! 

Δείτε σε δύο απογεύματα τα Πάντα! για την Ορθή Καλλιέργεια  και Βιολογική ( τιμές, διαδικασία πιστοποίησης).

Εισηγητής:  Γεωπόνος : Απόφοιτος τμήματος Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.) με μεγάλη εμπειρία στις παραγωγικές Καλλιέργειες που θα παρουσιάσουμε και μάλιστα με την δυνατότητα να επισκεφτείτε τέτοιες Καλλιέργειες! Και να μιλήσετε οι ίδιοι με τους παραγωγούς! .

 

Σε ποιους απευθύνεται:  Το Σεμινάριο  απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να ξεκινήσουν τώρα μια παραγωγική  καλλιέργεια με τα θέματα που θα εξετάσουμε  αλλά και σε όσους ήδη καλλιεργούν,  ακόμα και για όσους θα ήθελαν να κατασκευάσουν την δική τους Οικοτεχνική Μονάδα μεταποίησης τροφίμων, (Νόμος 4235/2014).

 

Σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν τη  δική τους Οικοτεχνία  (μικρή οικογενειακή μεταποιητική μονάδα ) είτε είναι  γεωργοί  είτε όχι ( και να γνωρίσουν τις Προϋποθέσεις για να ενταχτούν για επιδοτούμενα προγράμματα χρηματοδότησης).

Και σε όσους θα ήθελαν να Ενημερωθούν για την Βιολογική Καλλιέργεια και την Ορθή Γεωργική Πρακτική ( Νέα ΚΑΠ, Agro 2.1 & Agro 2.2.).

Είναι μια Νέα Επενδυτική Αγροτική Ευκαιρία σε Κλασικές καλλιέργειες! Που έχουν όμως Υψηλή ζήτηση! 


Θέματα

 

1η Ημέρα

 

Επιλογή του κατάλληλου κτήματος για την Αρχική Εγκατάσταση ( Γενικές αρχές – Μικρό κλίμα).

Εδαφοανάλυση ( τρόποι λήψης δείγματος εδάφους – κόστος – παραδείγματα ).

Νερό ( Ανάγκες – ποιότητα και τρόποι ποτίσματος ).

Προετοιμασία του κτήματος μας και στην συνέχεια ορθή Φύτευση – λίπανση –  (Οργανική Λίπανση - Βιολογική) τρόποι και μέθοδοι άρδευσης ( ποτίσματα).

Πυκνότητα φύτευσης - Χρόνος

Παραδείγματα – τιμές – προμηθευτές.

Αντιμετώπιση Ζιζανίων – Ασθενειών ( με Βιολογικό τρόπο και συμβατικό).

Ορθή  Συγκομιδή

Πολλαπλασιασμός

Παραδείγματα καλλιεργειών και Καλλιεργητών

 

2η Ημέρα

Καλλιέργειες που θα Εξεταστούν

Ντομάτα

Λαχανικά ( Αγγούρι, πιπεριά Μαρούλι).

Πατάτα

Όσπρια

Τρόποι διάθεσης – κανάλια – τιμές.

Πλήρη ενημέρωση για Αγροτικές Επιδοτήσεις

Νέος Αγρότης, Σχέδια Βελτίωσης, Leader, Επιδότηση Βιολογικής Καλλιέργειας.

Διαδικασία εγγράφης στον ΟΓΑ και για νέο Επαγγελματία Αγρότη.

( αν σας ενδιαφέρει κάποια καλλιέργεια Ιδιαίτερα, εκτός από τις προαναφερόμενες, παρακαλώ γράψτε το στις παρατηρήσεις στην On – Line Εγγραφή). 


Πότε θα διεξαχθεί;

 

Όποτε θέλετε εσείς! Και όποτε μπορείτε με Ιδιαίτερο Μάθημα στην Αττική με Επίσκεψη στον δικό σας χώρο και εκτός Αττικής μέσω Skype, με 100 ευρώ Εγγραφή και 25 ευρώ την ώρα.

  

 

 


  β  Τηλέφωνο  γραμματείας  Εγγραφής:

210-88.18.416 ώρες: 10:00 έως 20:00 καθημερινά.

 

  ή με ένα E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

Δείτε αναλυτικά εδώ το πρόγραμμα και όλα τα Θέματα των σεμιναρίων 2016 

 

Ειδικές Εκπτώσεις: Στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης και με γνώμονα τα κοινωνικά κριτήρια και πάντα στα πλαίσια της οικονομικής κατάστασης που όλοι βιώνουμε, οι  άνεργοι που θα παρευρεθούν στον χώρο του σεμιναρίου (με το καρτελάκι του ΟΑΕΔ σε ισχύ), για το σεμινάριο θα λαμβάνουν ειδική έκπτωση  δηλαδή  80 Ευρώ αντί για 120 (με ΦΠΑ). 

Φοιτητές με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας  60€ (με ΦΠΑ).


Σεμινάριο-Οικοτεχνία-Αγροτικές-ΕυκαιρίεςΟι Αγροτικές Ευκαιρίες® έχουν εδώ και ένα χρόνο την τεχνική ικανότητα να διεξάγουν τα σεμινάρια την ίδια μέρα και ώρα, σε πραγματικό χρόνο με Internet και με ειδική εκπαιδευτική πλατφόρμα (Webinar), με δικό μας Server!

Αυτό δίνει την δυνατότητα να το παρακολουθήσει κανείς και εκτός Αττικής, (και στο εξωτερικό) και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού του, ποιό οικονομικά, παρέα και με φίλους, και να το γράψει και στον υπολογιστή του (με Video - Δωρεάν) και να το ξαναδεί όποτε θέλει, συμμετέχοντας ζωντανά με ερωτήσεις και απορίες !!! αρχεία, την ύλη, σημειώσεις! (υπάρχει ειδικός χειρίστης του Server, μόνο για αυτή την λειτουργία E-Learning )!

Δείτε την εκπαιδευτική πλατφόρμα εδώ:

webconference κανάλι Αγροτικές Ευκαιρίες®

 

 

   


 

 

Πατάτα σε Θερμοκήπιο.

 

 

Διαβάστηκε 1109 φορές

Back to Top