Επιδοτήσεις

Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 09:32

Νέες επιδοτήσεις για το 2020 μέσω ΕΣΠΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(20 ψήφοι)

Θέμα : Επιδοτήσεις Επιχειρήσεων 2019. Δείτε αν είστε Δικαιούχοι. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Δεκέμβριος 2019 10:19
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Θέμα : προσλήψεις σε Super Market

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Θέμα : Επιδότηση ΟΑΕΔ 2019

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Θέμα : ΣουβλατζίδικοΓύρος με πίτα

Η νομοθεσία, τα δικαιολογητικά και η διαδικασία.

Η κρίση ώθησε τους Έλληνες να αναζητήσουν διεξόδους επαγγελματικής αποκατάστασης ανοίγοντας ένα δικό τους μαγαζί. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

 

Θέμα : Επιδότηση ΕΣΠΑ

Μπορεί η εκταμίευση των χρημάτων για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, που προκηρύχθηκαν την προηγούμενη τριετία, να βρίσκεται ακόμα σε πολύ χαμηλό επίπεδο, όμως το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης δρομολογεί συνεχώς νέα προγράμματα στην προσπάθειά του να ενισχύσει τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(30 ψήφοι)

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες© εδώ και αρκετά χρόνια και πάντα σε συνεργασία με Γεωπόνους – Μελετητές αναλαμβάνουν Πανελλαδικά την μελέτη ένταξης σε κοινοτικά προγράμματα επιδοτήσεων Κτηνοτροφίας και μεταποίησης ( Σχέδια βελτίωσης, Leader κλπ ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που ανακοινώνονται κάθε φορά για τους δικαιούχους των προγραμμάτων αυτών. 

Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 09:47

Αγροτικές Επιδοτήσεις περιόδου 2020 - 2021

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(43 ψήφοι)

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες© εδώ και αρκετά χρόνια και πάντα σε συνεργασία με Γεωπόνουςμελετητές αναλαμβάνουν Πανελλαδικά την μελέτη ένταξης σε κοινοτικά προγράμματα επιδοτήσεων του Υπουργείου γεωργίας που ανακοινώνονται κάθε φορά για τους δικαιούχους των προγραμμάτων αυτών. 

 Δικαιούχοι στο καθεστώς γεωργών νεαρής ηλικίας είναι ηλικίας ορίζονται όσοι είναι  έως 40 ετών κατά το έτος υποβολής της αίτησης και το ύψος της ενίσχυσης υπολογίζεται  κάθε  χρόνο,  με  τον πολλαπλασιασμό  των  ενεργοποιηθέντων  δικαιωμάτων  από  το  νέο γεωργό, με αριθμητική τιμή που αντιστοιχεί στο 25% της Μέσης Αξίας των Δικαιωμάτων ενίσχυσης που κατέχει ή μισθώνει ο γεωργός. Διαβάστε Αναλυτικά την εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ: 

Για μετά τις 20 Απριλίου του 2018, όπως έχει γράψει εγκαίρως ξανά ο ΑγροΤύπος, τοποθετείται χρονικά η πληρωμή των υπόλοιπων προϊόντων στη φυτική παραγωγή και τα ζωικά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απρίλιος 2018 10:31
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 11:33

Νέοι Αγρότες 2018

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(22 ψήφοι)

«Σήμερα ανοίγουμε παράθυρο ευκαιρίας για την ένταξη επιπλέον εκατοντάδων νέων αγροτών στο υπομέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-20. Θέση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ήταν και παραμένει να ενταχθούν όλοι οι επιλαχόντες, όπως άλλωστε συνέβη σε συγκεκριμένη Περιφέρεια». 

Στόχος του μέτρου είναι η κατάρτιση γεωργών και κτηνοτρόφων, έτσι ώστε να τους δοθούν οι απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να γίνουν επιχειρηματίες αγρότες, οι οποίοι συνειδητά θα αποφασίζουν για τις γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Το 50% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους επιδοτεί νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την ένταξη στην αγορά εργασίας 10.000 ανέργων 55 - 67 ετών. 

Ποιες περιφέρειες πληρώνονται – αναλυτικά. 

Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 08:56

όλες οι νέες αλλαγές για το Νέο ΕΣΠΑ 2017 - 2018

Γράφτηκε από τον

Με νέα φιλοσοφία λειτουργεί πλέον το ΕΣΠΑ και παρουσιάζονται σημαντικές διαφορές που είναι ορατές από τα προγράμματα που τρέχουν ή θα τρέξουν. 

Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 09:40

Στήριξη καινοτόμων επιχειρήσεων

Γράφτηκε από τον

Τα «κριτήρια χαρακτηρισμού δαπανών επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας επιχειρήσεων» καθορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β' 2351/ 11.07.2017) και η οποία αποτελεί ένα ακόμη θεσμικό εργαλείο για την στήριξη καινοτόμων επιχειρήσεων μέσω της φοροαπαλλαγής που παρέχεται για δαπάνες ερευνητικού εξοπλισμού και επιστημονικών οργάνων.

Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για έργα έρευνας και ανάπτυξης (βιομηχανική έρευνα, πειραματική ανάπτυξη),ֺ μελέτες σκοπιμότητας ενεργειών προβολής/διάχυσης των αποτελεσμάτων της πράξης, συμμετοχής σε διεθνή συνέδρια, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, προώθηση της καινοτομίας για ΜμΕ, συμμετοχή ΜμΕ σε εμπορικές εκθέσεις, αναμένεται να ανοίξει τις επόμενες ημέρες. 

Η έλλειψη εμπιστοσύνης και η αβεβαιότητα είναι οι βασικοί ανασχετικοί παράγοντες που καθηλώνουν την επενδυτική δραστηριότητα και καθιστούν επιφυλακτικές τις τράπεζες σε μια πιο δυναμική χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(24 ψήφοι)

Ημέρες πληρωμών θα είναι οι επόμενες για χιλιάδες αγρότες σε όλη τη χώρα.

Ευκαιρία σε χιλιάδες νέους αγρότες για να αναπτύξουν τη δική τους γεωργική μονάδα παραγωγής δίνει το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που βρίσκεται προ των πυλών. 

Επιδοτήσειςχρηματοδοτήσεις σε μικρές Νέες Επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν ξεκίνημα ή να εκσυγχρονίσουν τις ήδη υφιστάμενες που δραστηριοποιούνται στον Αγροτουρισμό, την οικοτεχνία, τη βιοτεχνία και τις υπηρεσίες στις αγροτικές περιοχές της χώρας θα χρηματοδοτεί το νέο Leader που ανοίγει μέσα στο α’ εξάμηνο του 2016

Back to Top