Κτηνοτροφικές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(30 ψήφοι)

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες© εδώ και αρκετά χρόνια και πάντα σε συνεργασία με Γεωπόνους – Μελετητές αναλαμβάνουν Πανελλαδικά την μελέτη ένταξης σε κοινοτικά προγράμματα επιδοτήσεων Κτηνοτροφίας και μεταποίησης ( Σχέδια βελτίωσης, Leader κλπ ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που ανακοινώνονται κάθε φορά για τους δικαιούχους των προγραμμάτων αυτών. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(23 ψήφοι)

Επιδότηση-μελισσοκόμου

Μια νέα επιδότηση για μελισσοκόμους έρχεται να ενισχύσει μια προσπάθεια ανάπτυξης του κλάδου της επαγγελματικής μελισσοκομίας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(30 ψήφοι)

Επιδότηση-για-πρόβατα

Μια Νέα επιδότηση δίνει την ευκαιρία σε επενδυτές να υλοποιήσουν σοβαρά επενδυτικά και αναπτυξιακά σχέδια με την βοήθεια του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

 

Σάββατο, 12 Απρίλιος 2014 08:16

Πρόγραμμα επιδοτήσεων μελισσοκομίας 2014 – 2016

Γράφτηκε από τον

Επιδότηση-μελισσοκόμου

Το νέο πρόγραμμα Επιδότησης μελισσοκόμων για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για τα έτη 2014-2016,προβλέπει απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και του υπουργού Οικονομικών που δημοσιεύτηκε. 

Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 07:38

Νέα επιδότηση για επαγγελματίες μελισσοκόμους

Γράφτηκε από τον

μελισσοκόμος

Μια νέα επιδότηση για την αύξηση της αξίας του μελισσοκομικού προϊόντος για το 2014.

Το νέο πρόγραμμα καλύπτει επενδύσεις μεταποίησης από μελισσοκόμους με ελάχιστο προϋπολογισμό τις 100.000 ευρώ. 

επιδότηση για πρόβατα

Η συγκεκριμένη στοχευμένη επιδότηση αφορά συγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια που θα πρέπει να πρέπει να έχουν κυρίως τα εξής χαρακτηριστικά:

Να έχουν βιώσιμο και αναπτυξιακό χαρακτήρα, δηλαδή να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας στο τόπο δραστηριότητας και να έχουν μια θετική προοπτική ανάπτυξης.

 

Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2013 16:02

Επιδότηση για επαγγελματίες μελισσοκόμους

Γράφτηκε από τον

Μια επιδότηση που ανέμεναν εδώ και καιρό οι μελισσοκόμοι!

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης υπέγραψε απόφαση με την οποία εγκρίνεται συνολικά το ποσό των 200.000 Ευρώ για την πραγματοποίηση αναλύσεων στο μέλι σε διαπιστευμένα εργαστήρια του εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και για την ίδρυση και λειτουργία εργαστηρίων ανάλυσης μελιού.

Κυριακή, 23 Ιούνιος 2013 10:02

Επιδότηση για ΠΟΠ 2013-2016

Γράφτηκε από τον

Με σκοπό την προβολή των πιστοποιημένων ελληνικών αγροτικών προϊόντων, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα επιδότησης για την προώθηση προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, το οποίο έλαβε ήδη την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιανουάριο 2016 και συνολικό προϋπολογισμό 3,15 εκατ. ευρώ.

 

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος σε συνεργασία με τα κατά τόπους Επιμελητήρια υπέβαλε το πρόγραμμα «Προώθηση Προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ στην εσωτερική αγορά (Γερμανία, Σουηδία, Φινλανδία και Τσεχία)», το οποίο και εγκρίθηκε.

 

Σάββατο, 30 Μάρτιος 2013 17:27

Τα δικαιολογητικά για να πάρεις άδεια για μαντρί!

Γράφτηκε από τον

 

Διαβάστε αναλυτικά για τα απαραίτητα έγγραφα.

 

Σάββατο, 30 Μάρτιος 2013 17:18

άδεια εγκατάστασης για στάβλο 2013

Γράφτηκε από τον

Κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που έχουν σταυλική εγκατάσταση και λειτουργούν χωρίς άδεια εγκατάστασης θα πρέπει σύμφωνα με τον ν. 4056/2012 (Α΄52) εντός τριών ετών από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου (από 12 Μαρτίου 2012), να νομιμοποιηθούν λαμβάνοντας την άδεια εγκατάστασης.

 

Back to Top