Μια ευκαιρία να επενδύσετε στην Αγροτική Παραγωγή - Μεταποίηση και Εξαγωγές!

Εκπαίδευση - Υποστήριξη 

Η εταιρία ξεκίνησε στην Αθήνα το 1987 και με τα χρόνια εξελίχτηκε μαζί με την μετεξέλιξη της Ελλάδας , ως Leader στην Οικονομική  ανάπτυξη και Ανάλυση (μελέτες επιδοτήσεων. και Εξαγωγική Υποστήριξη B2B), καθώς και με πλήρες τμήμα Γεωπονικής υποστήριξης (Φυτική, Ζωική παραγωγή και μεταποίηση)

συνεργαζόμενη με τους  καλύτερα εξειδικευμένους Γεωπόνους σε Ελλάδα  και ειδικούς επιστήμονες (τεχνολόγους τροφίμων, Χημικούς, Βιολόγους, Μηχανικούς, κλπ) κάτω από την διαχείριση της Advance Helix L.T.D.


Έμπειρα στελέχη με πολύ υψηλές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με αντικείμενο εκπαίδευσης Accounting, Finance, Law and Business Management. Agriculture, Industrial analysis, και εξειδικευμένοι συνεργάτες από το εξωτερικό είναι στο Πλευρό του Έλληνα, είτε παραγωγού ή ακόμα μεταποιητή (βιοτέχνη ή Οικοτεχνία) Ιδιαίτερα στην Δύσκολη Οικονομική περίοδο που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας Λύσεις, ελπίδα, και ευκαιρίες.


Εκτός από την Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με ισχυρές συνεργασίες σε Αμερική και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη , στην Αγγλία με έδρα το Λονδίνο, καθώς επίσης και σε Κίνα, Ρωσία, Βουλγαρία, με εξειδικευμένα στελέχη που μιλούν την ανάλογη γλώσσα και από τις χώρες Αναφοράς.

Οι Κυριότεροι τομείς Δραστηριότητας των Αγροτικών Ευκαιριών είναι:

Επιδοτήσεις σε Αγροτική, ζωική ή δραστηριότητα που αφορά το ΕΣΠΑ (μελέτες).

Εξειδικευμένη Εκπαιδεύσει και υποστήριξηεμινάρια και E-Learning)

Υποστήριξη με την μορφή «με το κλειδί στο χέρι» για Ζωική παραγωγή, καλλιέργειες (Βιολογικά), μεταποίηση, συσκευασία, πιστοποίηση, και έρευνα και βοήθεια για εξαγωγή.


Επενδύστε στον καλύτερο εργοδότη του κόσμου

Στον Εαυτό σας!


Επίσης δικά μας site: Αγροτικές Ευκαιρίες   Russia Bulgaria Κίνα Ρωσία  English/Chinese USA London  Exports

Back to Top