Εξαγωγές

Μας ζητήσατε μεγαλύτερη ενημέρωση και εξατομικευμένη υποστήριξη πάνω στο θέμα των εξαγωγών και το κάναμε διοργανώνοντας με τα στελέχη μας ένα εξειδικευμένο αρχικού επίπεδου σεμινάριο (δείτε στο τέλος).

Αλλά από ότι μας είπατε δεν φτάνει μόνο αυτό έτσι κάθε εβδομάδα θα μπορούμε σε ζεστή ατμόσφαιρα μαζί με καλό καφέ και μπούφε και πίνακα (projector,κλπ) να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για όσους επιθυμούν και πιστεύουν ότι έχουν ένα καλό προϊόν ή υπηρεσία που θα μπορούσε να εξαχτεί (να πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι).

Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται το αισιόδοξο μήνυμα της αύξησης των ελληνικών εξαγωγών, κάτι πολύ ελπιδοφόρο για εκατοντάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενους που πλήττονται ανηλεώς από την χειμαζόμενη οικονομική κρίση.

 

Το στόχο της κυβέρνησης οι εξαγωγές το 2013 να ξεπεράσουν το 13% του ΑΕΠ και τελικά να φτάσουν στο 16% το 2015 .

εξαγωγές με ιντερνετ

Ένα τμήμα των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας που θα θελήσουν να υλοποιήσουν ένα όραμα τις εξαγωγές των προϊόντων τους με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και του Internet.

Έξω από τα συμβατικά και καθιερωμένα όπως μόνο οι Αγροτικές Ευκαιρίες© μπορούν και κάνουν, φέραμε στην Ελλάδα μια νέα δυνατότατα για τον υποψήφιο εξαγωγέα.

εξαγωγές απο τις Αγροτικές Ευκαιρίες

Η Αγροτικές Ευκαιρίες© προσφέρουν  στον Έλληνα επιχειρηματία την δυνατότητα εξαγωγής των προϊόντων του στο εξωτερικό μέσα από μία εξειδικευμένη διαδικασία που είναι απλή, κατανοητή, εφαρμόσιμη και αποτελεσματική.

Η διεθνοποίηση των επιχειρήσεων σε συνάρτηση με την γρήγορη ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς έχει εγκαταστήσει πλέον την ανάγκη για επιχειρηματικές συνεργασίες με επιχειρήσεις ξένων χωρών.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε την τεχνογνωσία μας σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, είτε πρόκειται για μία μεγάλη η μικρομεσαία επιχείρηση είτε για έναν αγρότη, έναν παραγωγό.

Θέλουμε να είμαστε κατανοητοί και συνεργάσιμοι με όλους καθώς πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε γνώσεις και τεχνολογία αιχμής.

Ας αρχίσουμε όμως να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά:

Σε ποιές χώρες θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να εξάγω τα προϊόντα μου;

Σε όποια χώρα θέλετε εσείς από την Κίνα μέχρι την Αυστραλία και από την Σουηδία μέχρι την Ιταλία. Επειδή όμως η εξαγωγή προϊόντων δεν είναι μια εύκολη υπόθεση αλλά απαιτείται χρόνος, χρήμα και τρόπος, καλό θα ήταν να παραμείνετε εντός συνόρων και  εντός των 27 χωρών - μελών της  Ε.Ε.

Back to Top