Εξαγωγές και ιντερνέτ μια νέα ευκαιρία

εξαγωγές με ιντερνετ

Ένα τμήμα των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας που θα θελήσουν να υλοποιήσουν ένα όραμα τις εξαγωγές των προϊόντων τους με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και του Internet.

Έξω από τα συμβατικά και καθιερωμένα όπως μόνο οι Αγροτικές Ευκαιρίες© μπορούν και κάνουν, φέραμε στην Ελλάδα μια νέα δυνατότατα για τον υποψήφιο εξαγωγέα.

Μια υπηρεσία που σαφώς συνδέεται και με τις υπόλοιπες, που στο τέλος της μικρής παρουσίασης  από εδώ, μπορείτε να διαβάσετε .

Δεν είναι μια απλή κατασκευή ενός web-site… (αυτό θα το κάνατε και μόνοι σας)!

Είναι μια στοχευμένη δράση που αποτελεί το απαύγασμα εμπειρίας στελεχών και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (η εταιρία μας ξεκίνα από το 1986 και ήδη από το 2011 δραστηριοποιούμαστε με site και στην Βουλγαρία, Αγγλία αλλά και στην Αχανή Ρωσία).

Και αποτελεί τμήμα και μόνο ενός ολοκληρωμένου «πακέτου» υποστήριξης σε σοβαρούς επενδυτές και μόνο,  επενδύτες που θα ήθελαν να βγάλουν το όνομα τους και τα εμπορεύματα τους στο εξωτερικό.

Το πρώτο είναι η κατασκευή στην χώρα αναφοράς ενός κατάλληλου Web-Site  (βάση έρευνας και ενδελεχής μελέτης web-site ) στην Ρωσία και στις μηχανές αναζητήσεις π.χ. στην Ρωσία ΔΕΝ έχουν το Google αλλά κάτι αντίστοιχο που ονομάζεται : Yandex


Yandex (Russian: Яндекс) is a Russian Internet company which operates the largest search engine in Russia with about 60% market share in that country.[3] It also develops a number of Internet-based services and products. Yandex ranked as the 4th largest search engine worldwide, based on information from Comscore.com, with more than 150 million searches per day as of April 2012, and more than 50.5 million visitors (all company's services) daily as of February 2013.[4] The company's mission is to provide answers to any questions users have or think about (explicit or implicit).[5] Yandex also has a very large presence in Ukraine and Kazakhstan, providing nearly a third of all search results in those markets and 43% of all search results in Belarus.[6]

The Yandex.ru home page has been rated as the most popular website in Russia.[7] Yandex attracts more than 56 million users from all over the world.[8] The web site also operates in Belarus, Kazakhstan, Ukraine and Turkey.[9] Another company, Yandex Labs, is a wholly owned division of Yandex that is located in the San Francisco Bay Area. 


 

Στην παρουσίαση που θα μπορούσαμε να κάνουμε, και μόνο για εσάς!  (αφού έχει γίνει η μελέτη σκοπιμότητας) θα βλέπατε πως  λειτουργεί και τι αποδίδει!

Και το κυριότερο πως αυτή η υπηρεσία συνδέεται με  μια ολοκληρωμένη – απόλυτη-  υποστήριξη!

Δυστυχώς ΔΕΝ μπορούμε να γράψουμε από εδώ παραπάνω λεπτομερές μια και ότι «ανεβάζουμε» μετά από ώρες μας το αντιγράφουν! (και δεν είναι καλοί  ούτε καν  σ’ αυτό)!

Η επόμενη υπηρεσία (μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα) είναι το

Virtual Office

Αυτή η νέα υπηρεσία αξιοποιεί την δομή και τις δυνατότητες που έχουμε σε Αθήνα, Μόσχα, Λονδίνο για την δημιουργία ενός «εικονικού σας γραφείου» !

Δηλαδή ο Χ υποψήφιος πελάτης που έχει το Ρωσικό π.χ. web-site σας με Ρώσικο τηλέφωνο! Π.χ. στην Μόσχα,  τηλεφωνεί και απαντά ευγενικά μια  Ρωσίδα! Όπου έχει εκπαιδευτεί στο τι θα κάνει και τι θα λέει!

Και αυτό μόνο είναι ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων που μπορούμε να περιγράψουμε από εδώ.

Και μάλιστα αυτή η υπηρεσία Δεν αφορά μόνο ένα παραγωγό Ελληνικών προϊόντων αλλά και ένας έξυπνο επενδυτή, μορφωμένο, που να ξέρει  να κερδίζει, με «εργαλεία» ένα κομπιούτερ και τίποτα άλλο!

Με έδρα το σπίτι του ή το εξωτερικό!  Να μπορεί να διαμεσολαβεί μόνο!

Ευκαιρίες υπάρχουν για όσους τις αναζητούν!


Για επικοινωνία 210-8818416 ώρες 10 – 16:00 για υπηρεσίες εξαγωγών .


 

Σχετικές υπηρεσίες.

Μεταποίηση

Συσκευασία

Εκπαίδευση

Επιδοτήσεις επιχειρήσεων

Επιδοτήσεις για Εξαγωγές

Επιδοτήσεις Αγροτών

Εξαγωγές

Βουλγαρία

Ρωσία

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Ίδρυση εταιρίας στην Ρωσία

Ίδρυση εταιρίας στην Βουλγαρία

Ίδρυση εταιρίας στην Αγγλία

Χρηματοδότηση από επενδυτικά κεφάλαια του εξωτερικού

Νομικές Υπηρεσίες

 

Copyright by Αγροτικές Ευκαιρίες 2014 – Export with Internet project

 

Αρχική σελίδα εξαγωγών  

  

Διαβάστηκε 2089 φορές

Back to Top