Υπηρεσίες υποστήριξης φυτικής παραγωγής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αγροτική-παραγωγή

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες© στο πλαίσιο της Υπηρεσίας «με το κλειδί στο χέρι», μπορεί να σας προσφέρει επιπλέον την υπηρεσία  «Επιχειρείν ως Επαγγελματίας Αγρότης» διασφαλίζοντας τα ακόλουθα βήματα. 

 1.            Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον για ένα νέο ξεκίνημα στον αγροτικό χώρο, γίνετε η πρώτη ενημέρωση & καθοδήγηση στην επιλογή της κατάλληλης καλλιέργειας για το κτήμα σας. 

2.            Διαδικασίες ένταξης στο Μητρώο Αγροτών , εγγραφή στον ΟΓΑ, δηλώσεις καλλιέργειας.

3.            Εφ’ όσον συλλέγουν τα απαραίτητα στοιχεία όπως π.χ. Εδαφοανάλυση, μετεωρολογικά δεδομένα κλπ γίνετε η επικαιροποιημένη μελέτη επί της καλλιέργειας, αναλύοντας τις τεχνικές καλλιέργειας, βάση της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής.

4.            Οι Αγροτικές Ευκαιρίες έχουν τη δυνατότητα για να σας προσφέρουν το απαραίτητο πιστοποιημένο πολλαπλασιαστικό υλικού (φυτά) στον νέο παραγωγό  για την προμήθεια των φυτών και την διασφάλιση της ποιότητας.

5.            Εφ’ όσον ο νέος παραγωγός μπει στο χωράφι και ξεκινήσει, σας παρέχουμε το Follow up της καλλιέργειας με εξειδικευμένους Γεωπόνους για διασφάλιση των κανόνων ορθής καλλιέργειας και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις  για  την εξοικονόμηση πολλών χρημάτων από πιθανές εσφαλμένες πρακτικές.

6.            Εφαρμογή των κανόνων βιολογικής γεωργίας, οι Γεωπόνοι μας είναι καταρτισμένοι και έμπειροι σε εφαρμοσμένες μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας και φυτοπροστασίας  (Πανελλάδικα).

7.            Στοχοποίηση της αγοράς. Το τελικό στάδιο της διάθεσης της παραγωγής  γίνετε με την ανάπτυξη δικτύου marketing από τις Αγροτικές ευκαιρίες και παράλληλα με την επιλογή του τελικού προϊόντος που θα διαθέσει τελικά ο παραγωγός π.χ. νωπό ή μεταποιημένο.

8.            Υποστήριξησυμβουλευτική – σε τυποποίηση, μεταποίηση, συσκευασία (προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού, μηχανήματα, εκπαίδευση).

9.            Έρευνα διάθεσης του προϊόντος που μελλοντικά θα παράγετε στο εξωτερικό, ποια χώρα και τι ζητά, σε τι τιμές, και τι συσκευασία κλπ.

10.          Πλήρη υποστήριξη βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας από την παραγωγή, την προμήθεια των φυτών έως την συγκομιδή και διάθεση.

 

Και φυσικά την ένταξη σας σε επιδότηση κατόπιν αξιολόγησης.

 

Δείτε σχετικά άρθρα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

 

 Αγροτική παραγωγή με το «κλειδί στο χέρι»

 

Κανόνες ορθής καλλιέργειας και πρακτικής

 

Υπηρεσίες υποστήριξης για πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα ISO

 

Επιδοτήσεις Αγροτών

 

Πληρωμές επιδοτήσεων

 

Καλέστε στο 210-8818416 ή στείλτε μας ένα E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

δείτε σχετικό Video Νέου Αγρότη

 


 

Αρχική σελίδα

 

Διαβάστηκε 1903 φορές

Back to Top