Υπηρεσίες υποστήριξης για πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα ISO

ISO

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες© στα πλαίσια της ολοκληρωμένης διαχείρισης και υποστήριξης αναλαμβάνουν με έμπειρους και καταξιωμένους μελετητές εξειδικευμένη υποστήριξη,  πανελλαδικά, για την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στα κρίσιμα για τον καταναλωτή θέματα της ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων και αγροτικών προϊόντων.

  


Έτσι προσφέρουμε Ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο -  EN ISO 9001,

ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000 και συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης 

σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 14000.  


 iso-14001

Η υπηρεσία αυτή προσφέρει τη δυνατότητα προετοιμασίας για πιστοποίηση σύμφωνα με τα παραπάνω πρότυπα μιας αγροβιομηχανικής μονάδας ή μιας οικοτεχνίας. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος γεωπόνος αναλαμβάνει:

•             τον σχεδιασμό του συστήματος και τη σύνταξη όλων των απαραίτητων εγγράφων και εντύπων βάσει των απαιτήσεων του κάθε προτύπου.

•             την εκπαίδευση του προσωπικού και του υπεύθυνου της μονάδας με βάση τις υφιστάμενες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

•             την εσωτερική επιθεώρηση και την αναφορά των απαραίτητων διορθωτικών ενεργειών στην υποδομή, στην τήρηση των κανόνων υγιεινής και εργασιακής ασφάλειας και στην καθιέρωση κανόνων ορθών βιομηχανικών πρακτικών.

•             την προετοιμασία για τη διαδικασία πιστοποίησης από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης

iso-22000

η πιστοποίηση αποτελεί το "διαβατήριο" για μια επιτυχημένη εξαγωγή των προϊόντων σας παγκόσμια! 

Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω μονάδες για τις οποίες μπορούν να παρασχεθούν οι παραπάνω υπηρεσίες:

i)             ΕλαιόλαδοΕλιές : Ελαιοτριβεία, Τυποποιητήρια ελαιολάδου & επιτραπέζιων ελιών, Μονάδες επεξεργασίας επιτραπέζιας ελιάς

ii)            Οίνοςσταφύλια: Οινοποιεία, Τυποποιητήρια οίνου και μονάδες συσκευασίας και τυποποίησης επιτραπέζιων σταφυλιών.

iii)           Μέλιφαρμακευτικά/αρωματικά φυτά: Μονάδες τυποποίησης, επεξεργασίας, μεταποίησης και συσκευασίας μελιού και φαρμακευτικών/αρωματικών φυτών.

iv)           Οπωροκηπευτικά: Μονάδες εμπορίας και μεταποίησης οπωροκηπευτικών, μονάδες κονσερβοποίησης, χυμοποίησης, μονάδες παραγωγής αποξηραμένων φρούτων, μονάδες παραγωγής μαρμελάδων και γλυκών του κουταλιού.

v)            Γάλα: Τυροκομεία, μονάδες παραγωγής γιαούρτης

 

iso-9001

 


καλέστε καθημερινά και ζητήστε να σας σταλεί Δωρεάν  το ερωτηματολόγιο ένταξης στα συστήματα διαχείρισης και ασφάλειας στο τηλεφωνικό μας κέντρο

210-8818416, ή με ένα e-mail  εδώ:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 


δείτε σχετικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι Αγροτικές Ευκαιρίες:

Εκπαίδευση

 

Μεταποίηση

 

Συσκευασία

 

Εξαγωγές

 

Επιδοτήσεις Επιχειρήσεων

 

Επιδοτήσεις κτηνοτροφίας – Μελισσοκομίας

 

Επιδοτήσεις του αγροτικού τομέα 

 

μέλι συσκευασία 

Διαβάστε εδώ (με δεξί κλικ τα πάντα για την συσκευασία μελιού

 

βιοτεχνία μαρμελάδας

Μικρή οικογενειακή βιοτεχνία παραγωγής μαρμελάδας (παραδίδεται με το κλειδί στο χέρι από τις Αγροτικές Ευκαιρίες, μόνο για σοβαρούς επενδυτές! Εδώ στην φωτογραφία βλέπετε παρασκευή βιολογικής μαρμελάδας με στέβια από το φυτό Αρώνια).

 

απόσταξη αρωματικών φυτών

 

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη λύση για επένδυση στην απόσταξη, συσκευασία, εκπαίδευση, εύρεση πελατών στο εξωτερικό, πιστοποίηση και υποστήριξη! Στην παραγωγή και μεταποίηση  αιθέριων ελαίων από Ελληνικά αρωματικά και Φαρμακευτικά βιολογικά φυτά.

 

Φραγκόσυκο ελληνικό

Σας υποστηρίζουμε από την Παραγωγή και διάθεση του φραγκόσυκου, μέχρι την κατασκευή μικρής βιοτεχνίας παραγωγής γλυκών του κουταλιού! Και εξαγωγές!

 

Ακόμα και με επιδότηση ! και άμεση χρηματοδότηση! 

λάδι συσκευασία

Αγροτικές Ευκαιρίες © υποστήριξη μονάδων μεταποίησης 2014 σε ISO.

Αρχική σελίδα

Διαβάστηκε 5457 φορές

Back to Top