Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 09:48

Υπηρεσίες Υποστήριξης Μεταποίησης Τροφίμων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες® εδώ και πολλά χρόνια ( 19872017 ) ακολούθησαν όλες τις νεότερες εξελίξεις στην μεταποίηση Τροφίμων.

Η εταιρία μας  διαθέτει μεγάλη επιστημονική εμπειρία και έχει πολυετή δραστηριότητα σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και Υλοποίηση Projects ( σχεδιασμός Νέων Προϊόντων, Innovation Foods, Novel Foods, τρόφιμα με ισχυρισμό υγείας ) με συνεργάτες  Γεωπόνους Επιστήμης Τεχνολογίας Τροφίμων ( Γ.Π.Α. )  με πολυετή εμπειρία  σε όλο το εύρος των επιχειρήσεων τροφίμων ( από την παραγωγή την μεταποίησης και την Εμπορία με ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή τελικών Προϊόντων για το ράφι, και ειδικά Βιολογικών, μια και αυτή είναι η τάση της εποχής ). Οι παρακάτω Υπηρεσίες μας αφορούν μόνο επιχειρήσεις παραγωγής Τροφίμων.

Για Ιδιώτες παρέχουμε μόνο τα εν ενεργεία Σεμινάρια ένταξης στον παραγωγικό τομέα. ( Σεμινάρια Μεταποίησης Τροφίμων ).

Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, τη σύνταξη και υποβολή φακέλων σε αναπτυξιακά προγράμματα, είτε συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή από Εθνικούς πόρους σε Δικαιούχους Αγροτικών προγραμμάτων Χρηματοδότησης και Επιδότησης που ανακοινώνει κάθε χρόνο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για νέους Βιοτεχνές για Οικοτεχνίες ( Κ.Η.Μ.Ο, Νόμος 4235 ) ή σχετικούς Επενδυτές.

Οι επιστήμονες μας είναι όλοι απόφοιτοι Α.Ε.Ι. με πολύ καλές σπουδές ( μεταπτυχιακά και Phd )  και εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο τους και όλοι μέλη του ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε. και το κυριότερο με πολυετή εμπειρία.


Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης υλοποίησης μιας Σύγχρονης και Βιώσιμης με την ανάλογη Εξωστρέφεια μονάδας σας Υποστηρίζουμε και στο Branding, Design, Logo Κατοχύρωση Εμπορικού Σήματος ( με το Νομικό μας Τμήμα ) σε Εθνικό επίπεδο, στην Ε.Ε. και σε τρίτες χώρες π.χ. USA, Καναδά, Κίνα, Ρωσία. Πάντα στα Πλαίσια ανάθεσης Ολοκληρωμένου Business plan (μελέτης Σκοπιμότητας – Βιωσιμότητας) Με προτάσεις και για σχετική άμεση Χρηματοδότηση ιδιαίτερα μέσω του προγράμματος Εξωστρέφεια.

Για το σκοπό αυτό μια σειρά Έμπειρων συνεργατών μας θα είναι στην διάθεση σας για το απαραίτητο Start Up το πρώτο χρονικό διάστημα ίδρυσης και λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Ζητήστε μια προσφορά - και θα λάβετε άμεσα απάντηση -  και το σχετικό ερωτηματολόγιο που το συνοδεύει εδώ : Επικοινωνία.

Συνεργάτες ( λόγω της φύσεως την εργασίας ) είναι επίσης Νομικοί, Οικονομολόγοι και Μηχανικοί μια και παρέχουμε και Ready key Solutions σε υποψήφιους επενδυτές.


Αναλυτικότερα οι Υπηρεσίες που παρέχουμε στον τομέα Μεταποίησης Τροφίμων είναι :

Εκπαίδευση Ενηλίκων σε Σχετικά Θέματα Ενδιαφέροντος.

Δείτε τα Θέματα που «τρέχουν » εδώ  Σεμινάρια

Σεμινάρια On – Demand μέσω Video

Δείτε όλα τα Θέματα εδώ : Σεμινάρια και μέσω Video on Demand

Webinar:  Παρακολούθηση On-Line από όπου και να βρίσκεστε !

Δείτε τι είναι το Webinar εδώWebinar Αγροτικών Ευκαιριών.

Σεμινάρια Μεταποίησης τροφίμων - Πρόγραμμα Θέματα 

Real Time συνέντευξη – Συνεδρία ( στην έδρα μας μετά απο κλεισμένο ραντεβού επί αμοιβή χρόνου συνέντευξης ) ή μέσω Δωρεάν τηλεφωνικής κλήσης στο τηλέφωνο 210-88.18.416 ή ακόμα καλύτερα με αποστολή E-mail στην φόρμα επικοινωνίας.    


 Μελέτες Επιδοτήσεων για Βιοτεχνίες - Οικοτεχνίες.

Κατάθεση μελέτης και ένταξη στα προγράμματα Leader για Βιοτεχνίες Τροφίμων.

Ολοκληρωμένη Αδειοδότηση - Εκπαίδευση - Εγγραφή στο Κ.Η.Μ.Ο. για Οικοτεχνίες.

Μελέτη HACCP για Οικοτεχνίες με Κ.Η.Μ.Ο. 

Δημιουργία ( βάση της 1169 ) της Ετικέτας για Οικοτεχνικό τρόφιμο.

Δημιουργία Φακέλου προϊόντος με τις σχετικές χημικές Αναλύσεις και την Διατροφική δήλωση.

MSDS για τα υλικά συσκευασίας.

 Περιβαντολογικές Μελέτες ( όπου αυτές απαιτούνται ). 

Συμβουλευτική - άδειες - Μηχανολογικές και Τεχνικές Μελέτες.

Ερεύνα – για λογαριασμό σας – του Κατάλληλου μηχανολογικού εξοπλισμού, Μηχανολογική κάτοψη για την γραμμή παραγωγής ( ανεξάρτητα του μεγέθους της Βιοτεχνίας, υπολογισμός kW, πυρασφάλεια ).

Εγγραφή και αδειοδότηση μέσω της κρατικής Υπηρεσίας - πύλης - Notify Business.

Μελέτη HACCP

Μελέτη ISO22000

Μελέτη ISO14000

Μελέτη ISO9001

Βιοδυναμική Γεωργία - τρόφιμο.


 Οι κύριοι τομείς που ήδη έχουμε δραστηριοποιηθεί και ήδη έχουμε εμπειρία είναι : Μικρές τυροκομικές μονάδες ( Γιαούρτι – Φέτα ), παραδοσιακά Ζυμαρικά, Βιοτεχνίες και Οικοτεχνίες μαρμελάδας και γλυκών του κουταλιού, μεταποίηση Φραγκόσυκου, Μεταποίηση Aloe Vera με χρήση ISO22716, Παραδοσιακά γλυκά, Αποξήρανση και μεταποίηση Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών ως ρόφημα και για σύγχρονα κρεοπωλεία ( λουκάνικα και κρεατοσκευάσματα με ορθή χρήση HACCP ).

 

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες προσφέρουν Καθημερινή ενημέρωση με επιδοτήσεις και Πληρωμές

με το Blog Αγροτικές Ευκαιρίες, ήταν, είναι και θα είναι Δωρεάν...

 


Μας ενδιαφέρει η Γνώμη σας. Στείλτε μας άρθρα, κριτικές και προτάσεις

συμπληρώνοντας την Φόρμα Επικοινωνίας εδώ : Επικοινωνία

 

Θέσεις Εργασίας

Διαβάστηκε 1376 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2019 15:04

Back to Top