Τετάρτη, 16 Απρίλιος 2014 10:10

Τι είναι το Infobroking και πως βοηθά τις εξαγωγές;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

infobroker

Μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία των Αγροτικών Ευκαιριών®

Ο Infobroker είναι ειδικός σύμβουλος Μάρκετινγκ που έχει την ικανότητα να βρίσκει και να χρησιμοποιεί πληροφορίες οι οποίες δημιουργούν υπεραξία για τον πελάτη του. Πληροφορίες που στοχεύουν σωστά, τη σωστή στιγμή και στο σωστό σημείο (για αποτελεσματική αναζήτηση προσφορών). 

Ο Infobroker αξιολογεί και ταξινομεί τις πληροφορίες, με τρόπο που να τις μετατρέπει σε αξιόλογα στοιχεία, τα οποία εύκολα θα αποφέρουν κέρδος στον πελάτη του.

 

Οι υπηρεσίες των Infobrokers είναι περιζήτητες στο εξωτερικό από μικρές, μεσαίες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να κινηθούν στο διεθνές εμπορικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

Οι υπηρεσίες ενός Infobroker μπορεί να είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της επιχείρησής σας. Με σχετικά χαμηλό κόστος μπορεί γρήγορα να βρει μέσα από τράπεζες πληροφοριών, ποιοι είναι οι εισαγωγείς και τα δίκτυα διανομής των προϊόντων του κλάδου σας σε όλη την Ευρώπη ή σε κάποιες συγκεκριμένες χώρες και να σας φέρει σε άμεση επαφή μαζί τους. Φυσικά, εφόσον το επιθυμείτε μπορεί να κάνει ο ίδιος τις επαφές με τους υποψήφιους πελάτες.

 

Όπως γίνεται φανερό μπορείτε με αυτό τον τρόπο να εξοικονομήσετε μεγάλα χρηματικά ποσά από ταξίδια, συμμετοχή σε εκθέσεις στο εξωτερικό, καθώς και τρέξιμο σε προξενεία και εμπορικά επιμελητήρια ξένων χωρών.

 

Εφόσον δε αναφερθούμε στις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει το οργανωμένο Δίκτυο Infobroking  των  Αγροτικών Ευκαιριών®  , θα πρέπει πλέον να μιλήσουμε για υπηρεσίες ακόμα πιο σύνθετες και εξελιγμένες. Πέραν των παραπάνω υπηρεσιών, προσφέρονται υπηρεσίες ενεργητικής προώθησης και προβολής της επιχείρησής σας σε εξειδικευμένες τράπεζες πληροφοριών και Marketplaces, σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Επίσης Infobrokers του Δικτύου από άλλες χώρες μπορεί να ενδιαφερθούν για τα προϊόντα σας. Θα μπορέσετε εάν θέλετε να έχετε υπηρεσίες απευθείας επαφής και κλεισίματος συμφωνίας με πελάτες του εξωτερικού και πολλά άλλα οφέλη.

 

Υποβολή φακέλου για εξαγωγή των προϊόντων σας στην ΕΕ

 

Αναλαμβάνουμε να συντάξουμε την αίτησή σας για εξαγωγή των προϊόντων σας στην ΕΕ. Η υπηρεσία περιλαμβάνει τη σύνταξη και την υποβολή της αίτησης στο αρμόδιο γραφείο της ΕΕ.

 

Η αίτησή σας θα διοχετευτεί μέσω της αρμόδιας ευρωπαϊκής επιτροπής στις συναφείς υπηρεσίες όλων των κρατών μελών της ευρωζώνης.

 

Επίσης παρέχουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε leads ή εναλλακτικά να αγοράσετε τη συνδρομή σε αυτά.

 

Τι είναι τα leads

Τα leads είναι επιβεβαιωμένα στοιχεία εισαγωγέων που θέλουν να αγοράσουν κάποιο προϊόν από την Ελλάδα ή ζητούν συνεργασία με Έλληνες επιχειρηματίες.

 

Επίσης παρέχουμε τη δυνατότητα για εκθέσεις αγοράς και οδηγούς εξαγωγών καθώς και πάσης είδους πληροφορία που μπορεί να θέλετε να μάθετε, π.χ. πληροφορίες για ένα προϊόν ή για μία χώρα, χρήσιμες διευθύνσεις κλπ.

 

ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ:

Αγροτικές Ευκαιρίες – Επικοινωνία 

Διαβάστηκε 1645 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Απρίλιος 2014 15:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: προσφορές μελισσοκομικών ειδών - Μελιού »

Back to Top