Συσκευασία

Μέλι και τώρα πως το συσκευάζω για εξαγωγή;

Ωραία τελείωσε και εφέτος η μελισσοκομική περίοδος και ο τρύγος μας πήγε καλά και η ποιότητα ήταν αυτή που θέλαμε (όλα δηλαδή ιδανικά)…

Αλλά για να αποκτήσει το μέλι μου μια προσθετική αξία στο αρχικό προϊόν πρέπει να βρω και την κατάλληλη συσκευασία, αλλά αφού έχω σκοπό να το εξάγω στο εξωτερικό δεν γνωρίζω πια θα ήταν η κατάλληλη για την χώρα που αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ!

Και τώρα που το συσκευάζω;

Και να που φτάσαμε να έχουμε το προϊόν μας λ.χ. το αιθέριο έλαιο, το αρωματικό μας σαπούνι και έχουμε κάνει από πριν ότι απαιτείτε για την πιστοποίηση της ποιότητας που αυτό ήταν και το αρχικό ζητούμενο μια και σε μια πολύ καλή συσκευασία αξίζει αν τοποθετηθεί ένα άριστο προϊόν (το τι θεωρείτε άριστο θα σας το αναλύσουμε από κοντά, είναι και αντικειμενικό) που να εκπροσωπεί και τους κόπους σας αλλά και τα όνειρα σας.

Αλλά τι να διαλέξω;

 

Εδώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την έρευνα, επιλογή και την παρουσίαση και βοήθεια στην εισαγωγή των καλύτερων επίλογων που εσείς θα μας πείτε.

Αλλά δεν εφησυχάζουμε εκεί, μια και η γκάμα των διαθέσιμων συσκευασιών είναι παγκόσμια μεν μεγάλη αλλά και περιορισμένη ταυτόχρονα μια και τα καλά καλούπια τα κρατούν  οι εταιρίες που τα παρήγγειλαν, δεν θα θελήσετε να βρεθεί το προϊόν σας δίπλα σε ένα παρόμοιο μεν σε περιεχόμενο αλλά στην ίδια συσκευασία.


Είναι σαν μια κυρία που δεν θα ήθελε ποτέ! να δει το βράδυ στην εκδήλωση που θα παρευρεθεί μια άλλη με το ίδιο ακριβός φόρεμα!


 δείτε ένα δείγμα συσκευασίας ελαιόλαδου με αρωματικά!

 

Πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό;

Απλό είναι, πάλι για λογαριασμό σας αναθέτουμε σε 2 – 3 καταξιωμένους σχεδιαστές Βιομηχανικού σχεδίου (Ελλάδα, Λονδίνο, NY)  μια παρουσίαση και αν επιλέξετε μετά μπορούμε να σας προτείνουμε την οικονομικότερη λύση για να παράγετε σε εργοστάσιο το δικό σας 100% και να κρατήσετε και το καλούπι, υλικό συσκευασίας, ότι είναι αυτό, μπουκάλι, δοχείο κλπ.

 

Όριο μας η Φαντασία σας!

 

επικοινωνία

Back to Top